0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За обстановката в спалнята

  • Sep 25, 2019

Спалнята е мястото, в което прекарваме 1/3 от нашия живот. В статията ще обобщим най-важните аспекти, които да имате предвид, ако сте решили сами да я обзавеждате. Комфорт и качество на съня, две неща, които са нашата главна цел!

 

Мебелите в спалнята

Техният брой в това помещение трябва да бъде сведен до абсолютен минимум - съветват експерти. Всичко свързано със съня има място там, но излишни неща - в никакъв случай.
Нека акцент в стаята да е леглото, а не гардеробът. Ако сте решили да се лишите от него, то може да сложите по-малки шкафове или скринове, в които да държите своите неща.
Не комбинирайте ниски и високи мебели в спалнята, защото съразмерността ще се изгуби напълно. Всичко това води до дискомфорт, който ще усещате винаги.

 

Допълнителни декорации

Всичко, което не е мебели ще приравним като декорация. Ако искате по-задушевна обстановка може да сложите красива картина, но в никакъв случай семейни портрети. Тях може да ги оставите на рафта в хола, примерно. По-приглушената светлина също е перфектен вариант, защото това остава стая за почивка. Щорите са задължителни, защото ще ограничат достъпа на слънцето, което всяка сутрин ще иска да ви буди. Мекият килим като преход към любимото легло е страхотно хрумване - обстановката с него е в пъти по-романтична. Заложете на нещо по-малко като размер, за да не отнема вниманието от главния герой – леглото!

Оставяме най-мащабното неща за накрая, а именно спалният комплект. Едно толкова обикновено нещо, което превръща и най-обикновената стая в същински рай. Ако във всеки друг избор имате граници, тук ние не поставяме такива. Даваме ви богато разнообразие от различни материи като памук, памучен сатен, коприна, бамбук, ранфорс и други, които ще съумеете да съчетаете винаги. Няма нищо по-красиво от подходящото спално бельо, което прави стаята още по-притегателна! И нека не забравяме, че това е всичко необходимо за една стая, която трябва да наречем – „спалня“.

 

Спалнята НЕ Е офис

Спалнята не е офис, стая за гладене, склад или място за забавление. Всички вещи, които свързвате с тези описания ги махнете от там. Пуснете музика и забравете за умората от днешния ден, но не забравяйте - устройствата далеч от леглата!

 

Нека се насладим на една спокойна вечер…

Ето, че стана време да се насладим на една спокойна вечер, която ще бъде изпълнена само с позитивни моменти и пълноценен сън. НО! За да се насладите на този здрав и пълноценен сън трябва да сте убедени, че имате висококачествен модел спално бельо? И тъй като знаем, че не сте - посетете www.popijami.bg.