0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За подаръците и бебешкото парти

  • Sep 05, 2019

Ще имате бебе, един страхотен повод, който трябва да се отпразнува! Подаръци, игри и най-близките ви хора. Перфектното място, което ще сплоти роднините както на бъдещия татко, така и на бъдещата майка! На първо място, бебешкото парти трябва да е забавление, но как да го превърнем в такова? А, и въпросът какво да подарим също стои на дневен ред... В общи линии, традицията е заимствана от Америка. При нас може да намерим еквивалент само при "Погачата", която обаче се прави след раждането. Всичко се случва в последните месеци от бременността и се превръща в празник за всички - за бъдещата родилка, за бебето, за децата и родителите!

 

За партито и притесненията

Спокойно. Не изпадайте в паника. Спестете си ненужния стрес! Ако не сте в състояние да украсявате и декорирате, може да помолите приятелките ви да помогнат. Със сигурност ще се вълнуват, някои от тях, дори повече от вас. Различни видове дребни сладки, соленки, хапки, торта... а защо не и разядки? Изключвайки тортата, това са само малка част от нещата, които се приготвят без много усилия. Всичко ще бъде наред, стига да знаете какво точно искате. За ваше удобство препоръчваме да се придържате към тематичността на партито – меченца, принцеси, морячета… или каквото се сетите!

 

За приятните изненади и безбройните подаръци

Ако сте от другата страна и сте канени на такова събитие, но нямате никаква идея какво ви предстои, ще ви улесним. Вие просто трябва да присъствате, да купите подарък и да се веселите. Най-често всички подаряват бебешки торти, памперси, биберони, дрехи и много  играчки, но ние ви съветваме да бъдете различни! Помислете наистина от какво се нуждае бебето! Може би не се бяхте сетили, но спалното бельо е изключително практичен подарък. Например спално бельо, което е изработено от ранфорс е изключително подходящо за повода, защото е от натурална памучна материя, която няма да дразни бебешката кожа. Гарантираме, че бъдещата майка ще се зарадва и оцени подаръка. Спалните комплекти от този вид биват изработвани в много разнообразни десени, заради своите предпазващи свойства.

 

Отварянето на подаръците ще е най-забавната част, защото тогава ще изпъкнете!

Нека отпразнуваме празника подобаващо и да направим дните, които идват с него по-лесни. Няма нищо по-хубаво от подарък, който ще е полезен, практичен и изключително качествен. В основата на нашето предложение, на първо място е идеята, че малчуганът ще се чувства щастлив и защитен в новото си меко одеялце. Посетете POPIJAMI.BG и открийте висококачествените модели спално бельо за деца и бебета, които са изцяло съобразени с тяхната кожа. Пазарувайте разумно и изгодно.