0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

„КЕТЕРТЕКС“ ЕООД - български текстилен производител

  • Mar 25, 2019

„КЕТЕРТЕКС“ ЕООД е български текстилен производител и вносител с дългогодишен опит в изработката и пазара на спално бельо. С натрупания опит и направените проучвания на нашите клиенти ние разбрахме колко важно за Вас е високото качество и добрата цена.

За тази цел създадохме нашия нов проект POPIJAMI.BG. Тук ще намерите  Вашите меки, нежни и удобни пижами, бельо и спално бельо. Това е  магазин, създаден с много любов и огромна амбиция, за това ще се стараем винаги да отговаряме на Вашите очаквания, като Ви предлагаме голямо разнообразие от различни модели пижами, бельо и спално бельо от различни материи като рамфорс, 100% памук хасе, сатениран памук и други, халати за баня, домашни халати и хавлиени изделия от най-различни плътности и цветове. Не сме забравили и Вашите бебета и деца, за които също сме предложили широка гама продукти с актуални любими герои.

Производствената  ни база, складът и физическият магазин се намират в София. За нас работят професионалисти с богат опит и познания. Подбираме най-качествените и нежни материи, които да се грижат за добрия Ви сън, стремим се да поддържаме богато разнообразие, с което да задоволим всяко Ваше хрумване и нужда. Предлагаме незаменимо качество и абсолютно конкурентни цени!

В производтствения ни цех се кроят и шият различните модели спално бельо, а моделите пижами и бельо, които предлагаме сме подбрали с много внимание и грижа от други производители, залагайки на отличното качество и цена.

Магазинът ни е отлично зареден и на място ще бъдете обслужени от винаги любезен и компетентен персонал, а в онлайн магазина ни можете само с един клик да разгледате и изберете най-подходящото за Вас и Вашия дом!

За екипа на POPIJAMI.BG e важно да се превърнем в онлайн магазин номер едно , за това Вие нашите клиенти , винаги ще бъдете на първо място и освен най-добри цени , най-доброто качество и обслужване ние ще Ви предложим много намаления и специално подбрани подаръци само за Вас.

Имате въпроси или се колебаете - нашите специалисти с радост ще Ви съдействат и помогнат , за да изберете най-добрите и изгодни продукти за Вас във Вашия онлайн магазин за пижами и спално бельо POPIJAMI.BG.