0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За спалното бельо с 3D мотив

  • Aug 29, 2019

3D спалното бельо и спалното бельо с 3D мотив за изключително кратък период от време добиха доста сериозна популярност и се превърнаха сред най-предпочитаните модели спално бельо. Дали това се дължи на дизайна, не знаем, но фактите са си факти. Все повече наши клиенти ги предпочитат. Разбира се, можем само да гадаем, но предимствата пред обикновеното спално бельо никак не са без значение. Ще ви представим накратко най-желаните модели.

1. 3D спално бельо Horses - ранфорс

2. Спално бельо с 3D мотив "Beach" Ранфорс - 100% памук

3. Спално бельо с 3D мотив "Beige Rose" Ранфорс - 100% памук

4. Комплект спално бельо 3D CIRCLES – 100% памук

5. 3D спално бельо DOLPHIN - бамбук и сатен

6. Спално бельо с 3D мотив "Italy" Ранфорс - 100% памук

7. Спално бельо с 3D мотив "Je Taime" Ранфорс - 100% памук

8. 3D спално бельо VANET - бамбук и сатен

9. 3D спално бельо MUSTANG - бамбук и сатен

10. Спално бельо с 3D мотив "Italy" - ранфорс

 

Материите

Най-често използваните материи за производство на спално бельо и спално бельо с 3D мотиви са сатенът, бамбукът, ранфорсът и 100% памук. Всички те попадат в клас „висококачествени”. Материите са натурални, изключително здрави и издръжливи. Предпазват тялото от изпотявания, не предизвикват кожни алергии и раздразнения.

 

Дизайн

Безспорно, няма модел, който да не грабва окото. Всички са в богата цветова гама. Цветовете са наситени и дълготрайни. Само като си припомним, че е необходимо да разполагаме поне с три модела... Красотата няма да има край. Истинска наслада ден след ден в спалнята.

 

 За интериора и спалното бельо

Богатото разнообразие от модели 3D спално бельо и спално бельо с 3D мотиви в POPIJAMI.BG гарантира, че няма как да не намерите модел, който ще пасне на интериора във вашата спалня. Благодарение на нашия утвърден дългогодишен опит, успяваме да предложим на нашите клиенти само и единствено най-доброто за тях. Убедени сме, че имаме най-подходящите модели. Доверете ни се!

POPIJAMI.BG е специализиран онлайн магазин, който предлага цялостни решения за вашата спалня. Разполагаме с пълна гама продукти, които са с утвърден произход и качество. При нас ще откриете различни модели спално бельо, спални комплекти, долни чаршафи, чаршафи с ластик, пликове, кувертюри, олекотени завивки, мъжки пижами, дамски нощници и пижами, пижами за момичета и момчета и много други. За да се насладите максимално на почивните дни ви предлагаме нежни и меки домашни халати. Халатите за баня също са невероятно стилни и удобни.