0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Спалното бельо и материите

  • Aug 26, 2019

Материите са изключително разнообразни, но трябва да знаем някой неща за тях. Естествено, няма как да сме компетентни по всички въпроси и заради това се допитахме до професионалистите.

За тъканите с любов

Всеки от нас ежедневно се сблъсква с различни материи – с обличането на своите дрехи, със сядането на дивана или със завивките. Хората обръщат огромно внимание на тях като става въпрос за тяхното облекло, но нека не забравяме, че не малка част от времето ни прекарваме в леглото. Ако при последното ви посещение в нашия онлайн магазин POPIJAMI.BG сте се чудили какво да изберете – памук или сатен, вече няма да го правите! Предоставяме ви най-полезната информация относно тъканите, която ще направи избора ви по-лесен.

Предимства и няколко малки недостатъка

Естествено, пълно щастие няма, но може да разберете от какво точно имате нужда.
Най-познатия материал, от който се изработват комплектите, е памукът. Комплектите, изработени от него, могат да се използват целогодишно, защото са меки на допир и не абсорбират до такава степен влагата в стаята. Единственият недостатък е, че са по-трудни за гладене. Спалните комплекти, които са изработени от памук и полиестер са леки и гладки на допир. Хубавото при тях е, че изсъхват изключително бързо и са лесни за гладене, за разлика от изцяло памучното спално бельо.

Жарсе, не толкова познат по име, но много от вас са се сблъсквали с него. Да! Еластичните чаршафи. Заради своята еластична структура той не трябва да се глади, а съставът му е чист памук, което означава, че материята е дишаща. Подходящ е за всички годишни сезони.

Спалното бельо от Ранфорс се изработва от финозърнест памук, който има висока абсорбация и изключително гладка повърхност. Подходящ е за прохладни нощи или топли вечери.
Сатенът се използва предимно през лятото, заради своята гладка и мека повърхност. Фино плетиво, което има охлаждащ ефект.

Необходимата промяна във вашата спланя

Превърнете вашата спалня в истински рай със съветите, които научихте. Няма нещо по-добро от пълноценния сън, който ще ви подготви за следващия ден, изпълнен с предизвикателства.
Вече няма да търсите отговор кое спално бельо е подходящо за съответния сезон, защото знаете отговора. Остана лесната част – избора не десен и размери, а след това – насладата, защото нещо толкова малко внася ненадминат стил в спалнята!

Всичко, което е необходимо за вашия спокоен и здрав сън е в онлайн магазина на POPIJAMI.BG. Очакват ви различни модели с уникален дизайн, които са изработени от висококачествени материи. Уверете се сами!