0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Специализирано спално бельо за деца

  • Aug 07, 2019

Лицето на спящо дете е една от най-красивите гледки на света. Няма родител, който да не иска да осигури здрав, пълноценен и спокоен сън на своите деца. Задачата изглежда лесна, но всъщност е доста трудна. За да осигурите комфорт на своите деца, през цялата нощ, удобното легло не е достатъчно. Да, правилно прочетохте! Необходимо е да разполагате с висококачествено спално бельо. Следващите редове ще ви покажат какво точно имаме предвид.

Най-предпочитаните материи

Сред най-предпочитаните материи, които се използват за производството на спално бельо, са ленът, памукът и сатенираният ранфорс. И трите материи притежават ненадминати полезни свойства и способности. Осигуряват прохлада и комфорт на тялото. Бъдете сигурни, че която и от тях да изберете, няма да допуснете грешка.

Качество и дизайн

След като сте решили коя материя да изберете е необходимо да обърнете внимание на качеството и произхода на спалното бельо. Съветваме ви да се доверите на производител, който е специализирал дейността си в производството на спално бельо и има изградена положителна репутация. Не позволявайте маркетинговите трикове да ви баламосват. Ниската цена не е определящ фактор! Разумната цена е. Цената и качеството вървят ръка за ръка. Няма как да закупите спално бельо с добро качество, което е на умопомрачително ниска цена.

Дизайнът също е определящ. Всяко дете има своя представа за заобикалящия го свят. Какво ще кажете за детско спално бельо с любимите герои от Disney World? Страхотно, нали?

И не на последно място! Спалното бельо трябва да бъде изцяло съобразено с бебешката кожа! Така ще бъдете сигурни, че няма да бъдат предизвикани кожни раздразнения, алергии и запарване. 

Защо детско спално бельо от POPIJAMI.BG?

POPIJAMI.BG предлага на своите клиенти огромно разнообразие от модели висококачествено спално бельо. Спално бельо, което е напълно съобразено с бебешката и детска кожа.  При нас ще откриете колекция детски спални комплекти с любимите на вашите деца герои от светът на Дисни.

Онлайн магазин POPIJAMI.BG е собственост на фирма Диоск” ЕООД. Компанията е сред най-изявените текстилни производители на българския пазар. Притежава дългогодишен опит и утвърдена репутация. 

За цялото семейство

Цялостни решения за вашата спалня ще намерите само при нас – дамски пижами, дамски нощници, мъжко бельо, мъжки пижами, домашни халати, халати за баня, хавлиени кърпи и други. Пазарувайте неограничено. Очакват ви страхотни предложения и промоционални цени. Ако имате въпроси не се колебайте! Свържете се с нашия екип. Заедно ще вземем правилното за вас решение.