0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Моята стая е моята крепост

  • Aug 20, 2019

За всяко дете е приятно да влезе в детската си стая, която за него представлява истинска крепост. Всеки помни първата си стая, обстановката и най- вече любимите завивки. Един приятен спомен от детството, който ще остане вечен във вашето съзнание.

Спалнята, като приказка

Някой деца свързват съня с истинско наказание, а други просто го обожават. Защо не се постараем и не го превърнем в първото за всички? Боядисахме стените на стаята, обзаведохме я, какво още остана – леглото! В днешно време това вече е изключително лесно – имаме разнообразие от детско спално бельо, бебешки спални комплекти и да не забравяме - детски пижами.

Цветът на спалното бельо

Ако очаквате бебе и не знаете неговия пол – спокойно, всичко е под контрол! Няма нужда да се ангажирате с розово или синьо. Имаме огромен избор от цветове на различни бебешки спални комплекти, които са мултифункционални. Не правете нещата по-трудни отколкото са. Ззаложете на нещо неутрално и продължете с останалата част от вашите задължения.


За вече порасналите деца ще предложим много и висококачествено спално бельо, което ще допадне дори и на най-капризните. Знаем, че понякога детството и тийнейджърската възраст са трудни, а едни завивки могат да са ябълката на раздора. Нека избегнем тези проблеми. Различни и стилни, във всякакви цветове, нашите спални комплекти ще се харесат на всяко дете или подрастващ!

Да конкретизираме и за цветовете. Ако сте се спрели на зеления цвят, знайте, че той носи хармония и чувство на сигурност. Синият цвят създава чувство на уют и успокоява. Жълтото е жизнерадостен цвят, който внася настроение и не е натрапчив.

Още за пижамите

Не си и мислете, че сме забравили пижамите в цялата картина! В никакъв случай. Пижамите са като дрехите – има за всеки сезон. Различни цветове, материи и разцветки. Защо да не направите спонтанен подарък на най-малките в семейството? Подаръците са хубави, но най- приятни са, когато са неочаквани.

Ако искате да подарите нещо, което е функционално, висококачествено, но не искате да отделяте огромни суми – намерихте го! Нашите предложения са с най-добро качество и на изключително атрактивни цени. Нека превърнем съня в удоволствие с любимите завивки и пижами, които никога няма да забравим.

Цялостни решения за вашата спалня!

Къде може да откриете висококачествени пижами, спално бельодетско спално бельоолекотени завивкихалати за баня? Разбира се, в онлайн магазина на POPIJAMI.BG. Разгледайте всички предлагани модели и се възползвайте от невероятно ниските цени. Пазарувайте бързо, лесно и изгодно.