0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Съвети за добре поддържано легло

  • Sep 19, 2019

Честа смяна за по-добра хигиена

Всеки ден обличате нови дрехи, но дали правите същото и с нещата, с които спите. Редовното сменяне на всички елементи от спалното бельо като спално бельо, чаршафи, калъфки, завивки и т.н. са най-важната част. Трябва да го правите достатъчно често, за да предотвратите наличието на влажна среда в постелята си. През една нощ тялото ни отделя от 1 до 1,5 литра влага и около 7 милиона пори от нашата кожа... Къде отива всичко това? Естествено, че в целия спален комплект! За да може кожата ни да диша необезпокоявано по време на сън, спалното бельо трябва да има добра пропускливост.

POPIJAMI.BG разполага с най-добрите дишащи материи, а изработените от тях спални комплекти са с високо съдържание на естествени влакна като коприна и памук. Различните варианти на бельото, което предлагаме са с най-добро качество. Първата стъпка е успешно премината, нека продължим нататък!

Проветрявайте спалното бельо редовно, закачайки го на простора на пряка слънчева светлина. Така ще предотвратите появата на живи микроорганизми в тях. Матракът е една от основните съставни части на леглото. Той трябва да подлежи на смяна на всеки 10 години. Уверете се, че въздухът циркулира навсякъде около него, за да не се създават предпоставки за появата на мухъл. Можете да го почистите с мека четка. Това със сигурност ще го освежи.
Акарите са враг номер едно на човека, защото предизвикват алергични реакции и отвращение. Заради тях се налага да перем всичко на по-високи градуси. И още нещо важно - влажността в стаята трябва да бъде ниска.

 

Доверие в най-доброто

Ние не твърдим, че сме най-добрите! Хилядите клиенти, които ни се доверяват са истинско доказателство! Екипът на POPIJAMI.BG винаги прилага индивидуално отношение спрямо своите клиенти. Благодарение на нашия дългогодишен опит, ще ви предоставим изчерпателна и надеждна информация за материите и модели, които предлагаме. Разполагаме с цялостни решения за всяка спалня, независимо от нейния интериор. Всички продукти в онлайн магазина на POPIJAMI.BG са с утвърден произход и високо качество.