0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Топ 5 в спалното бельо

  • Aug 26, 2019

Обслужването също е важно! POPIJAMI.BG винаги се стреми да предоставя на своите клиенти индивидуално отношение и да помогне на всеки клиент да направи правилния избор. Благодарение на богатото разнообразие от модели спално бельо успяваме да се съобразим с всички ваши изисквания.

Решихме да селектираме най-предпочитаните и продавани модели спално бельо, които са изработени от висококачествени материи, притежават редица полезни свойства и осигуряват комфорт, спокойствие, релакс и защита през цялата нощ. В нашата „топ 5” класация попадат: спален комплект „Beige Flowers”, спален комплект „Black Passion”, спално бельо „ROYAL”, спално бельо „ROSALINE” и спално бельо „NANSY”.


1. Спално бельо ROYAL – фин памук(100%)

Комплектът е съчетание от стил и комфорт. Изключително нежен и мек на допир. Натуралната памучна материя е с дишаща функция (не запарва). Дизайн: винтидж орнаменти в бежова цветова гама. „ROYAL” ще допринесе за свежестта във вашата спалня.

 

2. Спално бельо ROSALINE – фин памук (100%)

Подобно на „Black Passion” и  „ROSALINE” е част от новата ни колекция. Моделът е с изображения на цветя и винтидж мотиви. Натуралната материята, която е използвана за производството не запарва.

 

3. Спален комплект Beige Flowers - ранфорс - 100% памук

Моделът е изключително подходящ за стилни и модерни спални. Изработен е от 100% памук. Дизайнът е с изображения на бежови цветя, които са върху кафяв фон. Спалният комплект ще пасне идеално в спалнята и ще внесе допълнителен стил и красота в нейния интериор. “Beige Flowers” е подходящ за използване през цялата година. Меката и нежна памучна материя се адаптира към телесната температура. Осигурява прохлада през горещите летни нощи и топлина през студените зимни нощи. Важно е да се отбележи, че ранфорс памукът е антиалергичен – не задържа микроби, прах и влага.

 

4. Спално бельо NANSY – фин памук (100%)

Още един нов модел, който попада в нашата класация „топ 5” - NANSY. Спалното бельо е изработено от 100% фин памук. Натуралната материя е лека и мека на допир. Не запарва тяло по време на сън. Дизайнът е с изображения на нежни цветя в лилавата цветова гама.

 

5. Спален комплект Black Passion - ранфорс - 100% памук

Комплектът е част от новата ни колекция! За отрицателен период от време придоби широка популярност сред нашите клиенти и попадна в класацията. Материята, която е използвана за изработката на „Black Passion”е натурална, дишаща (не запарва), нежна и мека на допир. Моделът ще внесе допълнителен стил във вашата спалня. Дизайнът е с изображения на нежни цветя в лилава цветова гама и бял фон.