0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За удобството в спалнята...

  • Aug 11, 2019

Намирането на подходящо спално бельо за вашата стая може да отнеме доста време, но удобните комплекти правят процеса прост и евтин. Както при всяка друга покупка, така и при търсенето на спално бельо трябва да си зададем няколко важни въпроса. Представяме ви 5-те най-често задавани въпроса за спалните комплекти.

  1. Скъпи ли са спалните комплекти?

До голяма степен цената на спалното бельо се определя от материите, които се използват за производството. Най-качествените и често използвани материи за производство на спално бельо са памук, сатен, ранфорс, бамбук и коприна. Цените на спални комплекти, които са изработени от памук, памучен сатен и ранфорс са сходни, в определен ценови диапазон. По-скъпи са комплектите от бамбук и коприна.

  1. Кое да избера: ранфорс, памук или коприна?

Голяма част от хората предпочитат да закупят комплекти от памучен сатен, 100% ранфорс и 100% памук. Коприната и бамбукът се нареждат на второ място по одобрение. Хората, които закупуват по-скъпи комплекти спално бельо ги използват по-дълго време. Останалата част от потребителите предпочита да обновява спалното бельо по-регулярно.

  1. Колко качествено е качественото спално бельо?

Няма спор, че може да намерите спално бельо за скромната сума от 30 лв. Съществуват и редица модели, които се търгуват за трицифрени суми. Ако се колебаете – балансирайте. Помислете. Най-евтините модели спални комплекти ще се изхабят изключително бързо. Със сигурност няма да осигурят спокойствието, от което имате нужда.

Най-скъпите модели имат редица предимства, но все пак всеки е приготвил определен бюджет за покупка. Изберете си модел със средна цена (между 50 лв. и 80 лв.). По този начин ще бъдете сигурни, че разполагате с качествено и издръжливо спално бельо, което няма скоро да потегли към боклука. Напомняме ви винаги да обръщате внимание на материите!

  1. Да сменям ли възглавниците?

Възглавниците също са от значение. Ако са ви удобни – не ги сменяйте. Сменете спалното бельо и усетете промяната. В случай че все още нещо ви липсва – заемете се със смяната на възглавниците.

  1. Завивките играят ли ключова роля за комфорта и спокойния сън?

До голяма степен завивките също имат ключова роля за комфорта и спокойния сън. През лятото може и без завивки, но зимата... Препоръчително е да имате под ръка мека и нежна на допир олекотена завивка или одеяло.

Финални щрихи

Време е да вникнем максимално в детайлите. За максимален комфорт и наслада през цялата нощ облечете поларена пижама. Цялостните решения за вашата спалня са събрани на едно място – popijami.bg