0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За младоженците - комплект спално бельо

  • Aug 11, 2019

Ходили ли сте на сватба? А, обръщали ли сте внимание на подаръците, които младото семейство получават? Кухненски роботи, вази, сервизи, електроуреди, картини, сувенири. Голяма част от посочените подаръци изобщо не влизат в употреба. Разбира се, най-лесно е вместо да се разсъждава по темата да се дадат пари. Ако и вие сте от хората, които искат да бъдат запомнени то имаме страхотно предложение за вас. Подарете комплект спално бельо на младоженците. Спалното бельо е нестандартен, красив и изключително практичен подарък. Освен всичко останало, ще бъдете сигурни, че ще влезне в употреба. Съветваме ви да изберете луксозен комплект, който да е изработен от памучен сатен, бамбук и сатен или коприна. Висококачественото спално бельо е с изтънчена визия, нежно и меко на допир. То ще внесе уют, комфорт и допълнителна красота в спалнята. Ако вникнете малко по-дълбоко в самата идея, ще се убедите, че по този начин изразявате пожелания за дълъг съвместен живот на булката и младоженеца, който е изпълнен с близост, любов и семейно щастие.

 

Откъде да започнете?

При избора на спален комплект се съобразете с предпочитанията и вкусовете на младоженците. Проучете размерите на спалнята. Готово. Остава само да изберете подходящия стил. POPIJAMI.BG разполага с огромно разнообразие от луксозни модели спално бельо. Сред най-предпочитаните от нашите клиенти са:  спално бельо от коприна GOLD, спално бельо от коприна KING, спално бельо от коприна ORIENT, спално бельо от коприна AQUA BLUE, спално бельо от коприна AVENUE, спално бельо CLUVER - бамбук и сатен, спално бельо VITA - бамбук и атен, спално бельо PURPLE SALSA - бамбук и сатен и други. Разгледайте всички модели и изберете най-подходящите. Възползвайте се от преференциалните цени. Приготвили сме ви много промоции и подаръци.

 

Резултати

Младоженците дълги години ще използват вашия подарък. Той ще остане доста значим за тях спомен. Безспорно е, че луксозното спално бельо е по-скъпо от останалото, но е по-трайно и красиво. Гарантираме ви, че инвестицията си заслужава. Единственото, което остава да измислите е специално послание. Измислете нещо уникално, бъдете искрени.

 

Защо спално бельо от POPIJAMI.BG?

Онлайн магазин POPIJAMI.BG е създаден от компанията Диоск” ЕООД. Фирмата се нарежда до най-изявените текстилни производители в България. Дългогодишният опит, утвърдена репутация, специализираните технологии и високото качество на продуктите са основополагащите предимства на бранда пред конкурентите. Пазарувайте изгодно и разумно. Доверете се на „Диоск” ЕООД. Качеството винаги е по-високо от цената. Не пропускайте възможността да откриете още много изгодни продукти за мъже, жени и деца.