"Аква" пещемал за плаж 

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk24

Наличност: В наличност

3.2 26
13.85 лв.

"Аква" пещемал за плаж 

Вдигнете своето плажно изживяване на ново ниво с нашата пещемал плажна кърпа във вълнуващия цвят аква! Изработена от 100% памук, тази кърпа не само е невероятно мека и приятна на допир, но и разполага с изключителна издръжливост на слънце и вода. Сега можете да се насладите на плажните си моменти без да се притеснявате за бързото износване на вашата кърпа.

"Аква" пещемал за плаж предлага не само високо качество, но и най-добра цена на пазара. Придобиването на този стилен и функционален аксесоар е сега по-достъпно от всякога! Заложете на комфорт и качество с "Аква" пещемал за плаж , която ще ви обгради с уют и стил на плажа.

Заповядайте в онлайн магазин Popijami.bg и добавете "Аква" пещемал за плаж  в колекцията си от летни аксесоари! Насладете се на безпроблемното пазаруване и бързата доставка, която ви гарантираме. Не изпускайте възможността да направите вашите плажни дни още по-специални с нашата кърпа - поръчайте сега от Popijami.bg!

 
Зорница – 2024-06-28
Много съм доволна от материята, цветът и качеството на пещемала .
Биляна Загорчева – 2024-06-21
Въпреки , че нямащепоръчаните от мен цветове момчето по телефона ми помогна да си избера от новите и те много ми харесаха страхотно качество . Благодаря
Кибритева – 2024-06-11
Страхотн аматерия и качество на изработката
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!