"Apple green" долен чаршаф

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjrx117

Наличност: В наличност

4.0 1
21.00 лв.
Възможни варианти

"Apple green" долен чаршаф

Долният чаршаф в ябълково зелено е изящно представителство на нежния цвят, който безспорно ще освежи интериора на всяко жилище. Текстурата на плата е внимателно изтъкана, като това осигурява не само красив външен вид, но и изключителна здравина на продукта. Тази издръжливост гарантира дълготрайна употреба, която издържа на използване през много сезони.

Не забравяйте да си подарите комфорт и уют по време на сън, като изберете продуктите на PoPijami, които са създадени от висококачествен 100% памучен сатен. Отклоненията в размерите и цветовете са в рамките на стандартите за качество и се приемат като естествена част от производствения процес.

Съставът на продукта е 100% памучен сатен, като отклонения в размерите са в рамките на +/- 3% спрямо стандартите на БДС. Също така, свиваемостта при пране на 30º е до 10%.

Размерите, в които се предлага "Apple green" долен чаршаф:

  • 150/220см.
  • 180/220см.
  • 200/220см.
  • 220/240см.

Илюстративните изображения са приложени за да покажат общите характеристики на продуктите, като е възможно отклонения от реалните цветове на различните продукти.

Позволете си изключителен релакс и изтънчен комфорт по време на съня с висококачествените продукти, предлагани от PoPijami.bg! Не правете компромиси с вашето сънно изживяване - вярвайте на нашите изискани артикули, които ви обгръщат с уют и блаженство в спалнята. Подарете си само най-доброто и се потопете в невероятно комфортно и релаксиращо изживяване по време на сън с продуктите на PoPijami.bg!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!