Няма налични продукти.

Biyo Kids е компания за производство и търговия с продукти от текстил, която е създадена още през 1990 г. в Турция. След като дейността на бранда се разраства, той започва да изнася продукцията си извън страната, като разпростира търговията си освен до близките европейски стани още и до Съединените Американски Щати, Азия и Русия.

С какво се отличава на пазара турският бранд Biyo Kids

През 2005 г., благодарение на стремежа за предлагане на възможно най-доброто качество, компанията подготвя собствени колекции, с които да излезе на пазара. Основната мисия и цел на бранда от тогава е да бъдат надежден производител, създаващ висококачествени текстилни продукти от безвредни материали, без канцерогенни примеси, които могат да навредят на човешкото здраве.

Може да се доверите на бранда Biyo Kids, който се стреми да донесе на грижовните родители спалните текстилни продукти, от които техните деца се нуждаят за здрав и необезпокояван сън и максимален комфорт по време на спането.

Затова в PoPijami.bg с удоволствие включваме продукти на бранда, защото сме убедени, че ще отговорят на вашите изисквания за най-доброто за вашето дете и то на достъпна цена.

Какви продукти предлага Biyo Kids

Основният таргет на компанията, както става ясно и от самото му название са децата. За тази група от потребители, Био Кидс наблягат на детско бельо, детски пижами и комплекти. Брандът предлага както единични части бельо като например долни потници, бюстиета, боксерки и пликчета, така и цялостни съчетания в комплекти.

В асортимента от детски пижами на Biyo Kids може да намерите както такива, подходящи за по-студените месеци, така и леки летни предложения, предлагащи максимално удобство и проветривост. Те наблягат също и на предлагането на разнообразие от цветове и щампи, които да отговорят по най-добрия начин на безгрижния и весел стил на децата.

Що се отнася до материалите, от които са изработени дрехите, те са с добра хипоалергенност, меки и нежни на допир, непредизвикващи дразнене и ожулване на деликатната детска кожа.

Брандът произвежда, освен бебешки и детски текстил, също и долни дрехи, бельо и пижами за възрастни.

Ако търсите висококачествен текстил за вашето дете, който ще му осигури необходимата хигиена, комфорт и добър сън, може да се доверите на Biyo Kids и да разгледате асортимента ни от предложения на бранда.