„Черепи“ детски халат за баня

Производител: Аглика

Код на продукта: ppjhal13

Наличност: В наличност

3.0 1
37.95 лв.
Възможни варианти

Имате желание да откриете подходящ халат за вашето дете с красив десен? Искате той да бъде качествен, с добри попивни свойства и на добра цена?

Ние от PoPijami.bg сме се погрижили да отговорим на тези ваши изисквания. За нас е приоритет да предоставяме качествени, достъпни и оригинални продукти, които да са ви полезни всеки ден.

Освен това държим на добро отношение, бърза доставка и коректност към нашите клиенти.

„ЧЕРЕПИ“ ДЕТСКИ ХАЛАТ ЗА БАНЯ–КАЧЕСТВО ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

„Черепи“ детски халат за баня е със закачлив и модерен дизайн с така харесваните от подрастващите черепи. Малчуганите със сигурност ще харесат това халатче и ще им се иска да се къпят по цял ден. Подходящ е както за момичета, така и за момчета.

Подарете на хлапетата безброй хубави моменти с този памучен и добре попивен халат. Вече къпането ще бъде най-любимото занимание на вашите мъници.

Дизайнът е с черепи в различни цветове, на бяла основа. Външната страна на халата е изработена от хавлиен плат с кадифен опип, а от вътрешната страна е от 100% памук. Нежно гали кожата и попива всяка капка. Материята е бързосъхнеща, като това още едно предимство на тази чудесна хавлия.

Размерите, в които се предлага са 8-10 и 10-12 години. Халата не е умален!

Произведено в България!

PoPijami.bg-ОТЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ДОМАШЕН КОМФОРТ

Всеки обича да му е уютно и удобно у дома и ние знаем това. Погрижили сме се стоките, които ви предлагаме да допринесат за този комфорт.

Велислава Митева – 2023-10-05
Халатът е много мекичък , размерите отговарят, доволна съм
Гергана Геранова – 2023-09-17
Малка странна картина, но детето ми хареса халатчето. Попиват безупречно
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!