Телефон

0879 65 68 67

 

Po Pijami

София,
ул. Илиенско шосе 10

 

Работно време

info@popijami.bg

Форма за контакт

В тон с нашата фирмена политика на откровеност, директност и лоялност към нашите клиенти, от PoPijami.bg отваряме директна връзка към нашите специалисти, за да можем да отговорим на всички ваши въпроси. Целта ни е да осъществим реален контакт и комуникация с всички, които проявяват интерес към нашите продукти, без значение дали са частни лица или бизнеси.

Защо държим на директната комуникация с нашите клиенти

Комуникацията седи в центъра на всяка продуктивна и ползотворна връзка, и смятаме, че дори да сте зад екрана, заслужавате човешко отношение. Освен като информационен център, нашите екипи от представители, действат и като консултативни услуги в случай, че имате затруднение с избора на специфичен артикул.

До този момент, ние сме успели да помогнем на повече от 7000 души с директна намеса, и благодарение на нашата дългогодишна експертиза, можем да създадем възможно най-точните препоръки спрямо вашите нужди. А те имат значение за нас, тъй като много често са предизвикани от проблем.

Като водещ производител на текстили и пижами за цяла България, можем да решаваме проблеми свързани точно с тази част от човешкия живот – без значение дали пазарувате спално бельо за бебета, деца или възрастни, без значение дали сте хотел или спа център, ние сме тук за вас по всяко време на денонощието.

Силата на информирания избор

Вярваме също така в силата на информирания избор, и сме уверени, че при достатъчно информация, всеки човек би предпочел нашите продукти пред останалите предложения на пазара. За това, нашият сайт е старателно изработен от професионалисти, които са добре запознати с тематиката, за да ви дадат достъп до същата информация, с която и ние разполагаме.

Като водещ производител и дистрибутор на спално бельо за хотели, детски хавлии и кърпи, както и други продукти от текстил, смятаме, че всеки бизнес в този бранш трябва да бъде честен със своите клиенти. И тъй като вярваме в силата на свободната воля и информирания избор, даваме път към отворена комуникация с нашите дългогодишни експерти.

С какво можем да ви помогнем при ваше обаждане

Можем да ви асистираме с всичко от голяма поръчка за хотел или спа център, до точният подбор на спално бельо за вашите деца. Това са безплатни консултации, които могат да адресират всички ваши въпроси относно текстилите, различните продукти, техните свойства и правилните начини за тяхната поддръжка.

С нас можете да се свържете чрез контактна форма и имейл, както и на телефон 0879 65 68 67 на стойността на нормален градски разговор в границите на Република България.