Няма налични продукти.

Ако сте от хората, които се ентусиазират при прочитането на етикета “Made in Bulgaria” ви съветваме да отделите внимание на този бранд. Това е български производител, който успява с лекота да се задържи на пазара в страната вече повече от 30 г.

Началото на фирмата е дадено още през 1991 г. като производството на български текстилни стоки за дома и съня продължава с пълна сила до ден днешен и са налице индикации само за неговото разрастване.

Какво е най-характерното за този български бранд за пижами

Това, което отличава бранда Десислава е устремът за създаване на български стоки с качество от световен клас, на цена, подходяща за европейския пазар и българския в частност. Това се постига с изключителна мотивация, нестихващо желание и грижа към всеки клиент на компанията.

Определено от екипа на компанията не се притесняват да положат необходимите усилия за да доставят на потребителя това, от което се нуждае и което заслужава като качество.

Сред най-отличаващите се специфики на бранда е и използването на качествени, но и иновативни материи, които не се ограничават само до естествения памук – най-универсалното решение в бранша. Съществено предимство е, че качеството на дрехите е изпитано и те преминават специфичен тест за чувствителност.

Друга отличаваща характеристика на Десислава е стремежът за създаване на домашни дрехи, спално облекло и спално бельо в няколко направления (включително и в стилово отношение), всяко от които подходящо за определена таргет група – жени, мъже, деца.

Какви конкретни продукти може да намерите с марката Десислава

Продуктовата гама на фирмата предлага стилово и функционално богатство спално бельо в следните категории:

Те предлагат както дамски пижами с къс ръкав, така и дамски пижами с дълъг ръкав – в зависимост от предпочитанията на вас, вашата половинка или приятелка. Да, те разполагат и с по-луксозни предложения, които са напълно подходящи за специален подарък за скъп ваш човек.

Материите, които може да срещнете в изработката на артикулите с марка Десислава варират от традиционен 100% памук, през луксозен сатен до изключително удобен модал. Някои от предложенията им за спални дрехи са изработени от специален микро модал с подсилена антибактериална характеристика.

Ние сме сигурни, че си заслужава да се доверите на качеството на продуктите на този български производител. Затова в PoPijami.bg поддържаме асортимент от най-добрите им предложения, които да ви изненадат не само с уникален дизайн и качество, но и с доста изгодна цена.