Детско спално бельо Спондж Боб Квадратни гащи - Ранфорс

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjasp1028

Наличност: В наличност

4.5 294
45.95 лв. 48.99 лв.
Възможни варианти

Пренесете света на любимите анимационни герои на вашето дете в неговата спалня и направете престоя му в нея още по-приятен. Веселите герои и техният морски свят ще допринесат за формиране на чувство на сигурност и спокойствие у детето, което може да му помогне да заспива по-бързо всяка вечер. Персонализирайте мечтаната детска стая и я превърнете в любимата крепост на вашето дете.

Защо да заложите на детско спално бельо Спондж Боб – ранфорс

Този спален комплект има отлични характеристики, особено подходящи за нормалния и необезпокояван сън на детето.

 Детско спално бельо Спондж Боб Квадратни гащи – ранфорс е изработено от подобрена 100% памучна материя с прекрасни качества, т. нар. ранфорс. Начинът на изработка, размерът на неговите нишки, както и тяхната гъстота на единица площ осигуряват едно сравнително по-комфортно, по-меко, по-деликатно и по-приятно усещане при допир.

Ранфорсът е идеален не само за сладкия сън на детето, но е особено подходящ и с оглед на по-голямата плътност и здравина на материята.

100% памучното спално бельо от ранфорс със Спондж Боб ще издържи по-дълго време от класическите памучни варианти. Предлага много добри хипоалергенни свойства и осигурява на детето всичко онова, от което би могло да има нужда, що се отнася до детско спално бельо.

Дизайнът и цветовете на десена правят спалния комплект подходящ както за момчета, така и за момичета. Продуктът би бил и особено уместен подарък за детски рожден ден или имен ден. Имате възможност да поръчате още сега от PoPijami.bg, избирайки добрата цена, която ние ви даваме за детския спален комплект.

Спецификации на комплектите детско спално бельо Спондж Боб – ранфорс

Комплектът може да бъде закупен (според наличностите към конкретния момент) във вариант с плик за завивка или в такъв с включена олекотена завивка, вместо плик. Завивката е в същия десен като останалите части на комплекта.

Комплектът без олекотена завивка включва:

  • 1 бр. калъфка за възглавници 50/70;
  • 1 бр. долен чаршаф 150/215;
  • 1 бр. плик за завивки 150/215.

Комплект с включена олекотена завивка:

  • 1 бр. калъфка за възглавници 50/70;
  • 1 бр. долен чаршаф 150/215;
  • 1 бр. плик за завивки 150/210.

Детско спално бельо Спондж Боб Квадратни гащи – ранфорс е произведено в България от фирма „Кетертекс“.

PoPijami.bg – най-доброто от света на сънищата за цялото семейство.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!
Свързани продукти