Няма налични продукти.

С удоволствие ви представяме един роден производител на стоки в категорията домашен текстил. Дитекс См е сред българските компании в бранша с производство на спално бельо и текстилни решения за кухня, които имат успеха да пробият на родната сцена и да се задържат на нея за толкова дълго, че международното разрастване вече изглежда не като мечта, а като съвсем възможен потенциал.

По какво ще разпознаете Дитекс См като бранд

Компанията започва като малка семейна фирма, чието начало е поставено още през 1996 г. в гр. София. С годините нещата се променят и към момента те оперират със собствени производствени цехове на територията на два града в България – София и Враца – с перспектива за разрастване и занапред. Към момента екипа на Дитекс си партнира с текстилни ентусиасти в Европа, Турция и Китай.

Тенденцията към днешни дни е за уголемяване мащабите на производството, което да отговори на нуждите на търсенето и на най-съвременните изисквания и тенденции за изработка, качество и дизайн. Те продължават да създават нови и модерни линии и да радват своите клиенти със страхотни характеристики на стоките и ниски цени.

Благодарение на стремежа за внедряване на най-добрите практики в производството и удовлетворяване на съвременните стандарти за качество, Дитекс См може да се похвали с Oeko-Tex Standard 100 и ISO 9001 : 2008 сертификации. Несъмнено това е сигурна гаранция за това, че може да се доверите на продуктите, носещи марката Дитекс.

Какви продукти произвежда Дитекс См

Основните продуктови категории, в които от Дитекс простират своята дейност са:

  • Олекотени завивки;
  • Чаршафи (долни чаршафи и чаршафи с ластик);
  • Спални комплекти;
  • Покривала за легло и кувертюри;

Ако търсите качествен спален комплект българско производство, който съдържа олекотена завивка, долен чаршаф и калъфки за възглавници – Дитекс може да ви предложи няколко варианта на изключително изгодни цени.

В случай, че предпочитате да изберете по-луксозни комплекти, марката произвежда и спални комплекти в сатениран 100% памук, които могат да бъдат и идеален подарък за ваш близък познат.

За тези от вас, които предпочитат спалното бельо да е по-издръжливо и здраво, Дитекс са се погрижили и с предложения от ранфорс – естествена памучна материя изработена при специална техника на усукване на памучното влакно.

Разгледайте колекцията на Дитекс См в нашия онлайн магазин и подкрепете българското производство. Определено имаме какво да покажем като качество, а цените са изключително съобразени с българския пазар.

PoPijami.bg – правим най-доброто за вашия сън, семеен уют и домашен комфорт.