“Ekose Pembe” спален комплект от мек ранфорс

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjran70

Наличност: Не е в наличност

3.8 23
74.70 лв.

“Ekose Pembe” спален комплект от мек ранфорс -СВЕЖЕСТ НА КВАДРАТ

Спално бельо от мек ранфорс “Ekose Pembe” със сигурност веднага ще ви направи впечатление със своята семплост. Невероятно е как само два цвята могат да създадат чаршафи, които да казват: “Изисканост! Това спално бельо определено е създадено за почитателите на класическите модели и изчистените десени.

Всеки иска да му е комфортно и уютно у дома. С този спален комплект определено ще се убедите в това. Освен много изискани, тези чаршафи са и много удобни. Меката памучна материя обгръща тялото и ви кара да се отпуснете. Пълноценната почивка е гарантирана. Няма да искате да ставате от леглото по цял ден.

Подарете си удобството на качественото спално бельо.

Потопете се в света на сънищата и осигурете на тялото си необходимата почивка. Времето за ставане определено няма да ви бъде любимо, защото ще бъдете потопени в удобство и блаженство. Гарантирано ще се почувствате отпочинали и готови за следващия ден.

Стилът, който притежават тези чаршафи няма как да остане незабелязан. Всеки почитател на семплостта и изискаността веднага ще припознае себе си в това спално бельо. То ще се превърне в любимият ви аксесоар за вашата спалня.

Дизайнът на комплекта е много изчистен и класически. На нежен розов фон се кръстосват множество бели линии, които образуват малки квадратчета. От обратната страна има второ лице, което е в светло сив цвят. Можете да го въртите от която страна желаете. Десенът е много подходящ за всяка стая, дори и за детските.

“Ekose Pembe” спален комплект от мек ранфорс се предлага в един размер: 

1.Макси размер (за спалня)

-200/220 плик за завивка

-220/240 долен чаршаф

-50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

Произведено в Турция! 

PoPijami.bg-УЮТЪТ Е ГАРАНТИРАН

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!