Няма налични продукти.

ИВОН БГ е български производител, който насочва своята дейност основно към дамската част от потребителите, създавайки собствена линия за бельо, произведено в България.

Мисия, цели и малко повече за компанията

ИВОН БГ стартира като бранд на българския подиум за производство на текстил още през 1997 г. Вече с опит от над четвърт век, компанията може да се похвали със заемането на стабилно място в бранша в страната, с тенденция за международно разрастване.

Основната цел на хората, стоящи в сърцето на компанията е да създават деликатни дамски принадлежности, които отговарят на високите изисквания на клиентките за удобство, луксозно усещане, качество и перфектен дизайн. За целта ентусиастите се нагърбват с мисията да внедрят в производствения си процес умели съвременни техники за изработка на текстилните стоки, които да направят всичко това осъществимо и видимо в крайните получени продукти.

Мисията на ИВОН БГ е свързана с потребността на всяка дама да се чувства красива и желана и да изглежда точно по този начин, благодарение на бельото, с което показва грижа към себе си.

В какво продуктово направление основно творят от бранда

Търговската марка се занимава основно с производство на дамско бельо. В продуктовите си линии освен традиционните видове дамско бельо като бикини, боксерки, прашки и сутиени, от българския бранд включват и потници, комплекти и дамски нощници.

Сред техните стоки може да намерите още клинове и блузи, които могат да свършат чудесна работата на удобни дамски пижами с къс ръкав и дамски пижами с дълъг ръкав или пък комфортни домашни дрехи за прекарване на лежерен уикенд у дома. 

Влакната, на които от бранда разчитат за създаване на своите уникални продукти са основно в няколко разновидности на памука. В техните колекции може да намерите феерия от дантела, тюл, ликра и микрофибър, като всеки елемент се подбира за оптимално функционално изпълнение, красив цялостен дизайн и удобство.

Това, което ни впечатли лично е, че спалното бельо с марката отговарят на нашите изисквания за качество и предлагат нежна и естетична визия на супер цена. Затова нямаше как да не включим едни от най-добрите модели на бранда в нашия онлайн магазин. Още повече, че ние като български производител се стремим да подкрепяме нашите съмишленици в страна и да насърчаваме родното производство.

PoPijami.bg – имаме какво да дадем на българския пазар, защото уверено следваме желанията на нашите клиенти и удовлетворяваме техните потребности за продукти от високо качество, носещи комфорт и уют.