Няма налични продукти.

Писна ли ви навсякъде да четете надписа “Made in…” и да оставате разочаровани от прочетеното? Ние знаем колко може да е разочароващо да не можеш да намериш качествени артикули българско производство, затова с ентусиазъм ви представяме още един от българските брандове, чиито стоки включваме в нашия онлайн магазин за домашен текстил като пижами, кърпи и спално бельо.

Какви са отличителните характеристики на бранда

Изи фешън ООД е българска фирма, занимаваща се основно с производство и търговия на дамско бельо. Основната дейност на компанията намира своето начало в гр. Варна, а към момента продажбата на стоките с марката се извършва по цялата страна. Ако трябва да опишем с няколко думи Изи фешън, то те определено биха включвали – българско производство, качество и достъпни цени.

Няма как да останем равнодушни, когато виждаме старанието за създаване на собствени линии дрехи и спално бельо, които да предоставят достатъчно комфорт на потребителя и да се грижат за перфектното изпълнение, без да бръкват прекалено дълбоко в портфейла му.

Тази идея се припокрива с наши основни виждания за пазара и затова се радваме да включим артикулите на бранда с изключително разумни цени, отговарящи на характеристиките на предлаганите стоки.

Какви продукти произвеждат от Изи фешън ООД

Както стана ясно, марката се насочва основно в производството на дамско бельо. Тук се включват всички традиционни елементи от бельото и необходимото видово разнообразие. Изи фешън ООД правят както семпли и конвенционални дамски продукти, така и предложения в по-разчупени и феерични дизайни.

Фирмата разпространява още и дамски пижами с дълъг ръкав с изцяло естествено памучно съдържание, които представляват едно от най-универсалните спални облекла за дами. С тази марка може да намерите още и бодита, потници, тениски, клинове, спортни сутиени. Сред тях има и изключително подходящи за носене в домашна обстановка решения, които предоставят уникален комфорт и необходимата свобода за релаксиране или вършене на къщна работа.

Материята, на която наблягат от Изи фешън е естественият памук, поради прекрасните му характеристики, подходящи за дрехите, които докосват най-нежните части от тялото на жената. За максимален комфорт и разтегливост към някои от артикулите е добавен и еластан.

Разгледайте асортимента ни от артикули на бранда, в който сме поместили едни от най-добрите им продукти откъм качество, характеристики и цена.

PoPijami.bg – стремим се да направим домовете в България по-уютни, а клиентите ни – по-щастливи и доволни.