„Марбъл“ спално бельо от сатениран памук

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjrx15

Наличност: В наличност

3.5 4
150.00 лв.
Възможни варианти

Позволете на спалнята си да заблести. Застелете я в стил и изисканост. Подарете си качеството на памучния сатен.

„Марбъл“ спално бельо от сатениран памук-ИЗИСКАНОСТ ВЪВ ВСЕКИ САНТИМЕТЪР

„Марбъл“ спален комплект от памучен сатен няма как да остане незабелязан. Моментално ще направи леглото и стаята ви да изглеждат изключително изискани. Насладата ще е пълна, когато усетите колко мек и невероятно нежен е плата.

Тялото ви ще се почувства истински удобно. Сънят ви ще бъде много по-качествен и пълноценен, когато спите върху удобни чаршафи. Освен това чувството да спиш върху красиво спално бельо също не е за подценяване. Сънищата ви ще бъдат по-цветни и приятни.

Дизайнът на комплекта имитира мраморни линии. В няколко цвята, те перфектно се съчетават един с друг и правят чаршафите много разчупени и свежи. Светлите тонове ще паснат отлично на всякакъв интериор като само ще го направят да изглежда още по-завършен.

Материята е изключително качествена и луксозна. Памучния сатен е любим на хиляди потребители по света. Той е плътен, мек и много нежен към кожата. Не предизвиква дразнения, обриви или алергии и е подходящ за дългосрочна инвестиция. Първоначалния му вид се запазва дълго време, цветовете не избледняват, а лъскавината му не се губи.

Всеки обича да му е удобно и уютно, когато спи. С този спален комплект това е гарантирано и ще се влюбите в него още от първото ползване.

„Марбъл“ спално бельо от сатениран памук се предлага в няколко размера:

  1. МАЛЪК КОМПЛЕКТ за единично легло

150/220 плик за завивка

150/220 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр.) 

  1. МАКСИ КОМПЛЕКТ

200/220 плик за завивка

220/240 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

  1. КОМПЛЕКТ 5 ЧАСТИ

150/220 плик за завивка (2бр.)

220/240 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр.) 

Производител: ROXYMADREAM

PoPijami.bg-ТОЧНИТЕ ПРОДУКТИ В ТОЧНОТО ВРЕМЕ

Понякога се сещаме, че нещо ни липсва и спешно трябва да си го вземем. Това често са пижами, кърпи или дори спално бельо.

Ние от PoPijami.bg предлагаме разнообразие от артикули на достъпни цени, които могат да бъдат ваши с експресна доставка до врата.

Доверете се на българския производител!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!