Няма налични продукти.

Merinos е забележителен турски бранд, чието начало е дадено още в края на ХХ в. (през 1970 г.) от основателя Mehmet Erdemoğlu и неговото семейство. По онова време семейство Erdemoğlu разполага само с 2 тъкачни стана, но много ентусиазъм. В началото малкият семеен бизнес започва с производство на килими и с времето става сред лидерите не само в Турция, но и в цял свят в този бранш.

Към момента освен уникални висококачествени килими, брандът предлага и спално бельо, което да продължи тенденцията за разпространяване на премиум текстилни стоки по цял свят.

С какво се отличава Меринос като бранд

Дългогодишният опит в индустрията за производство на текстил и неговото дистрибутиране до най-различни точки в света, определено е една от отликите на Merinos. Към момента компанията изнася своите стоки в 5 континента и над 70 страни в света.

За целта оперира със собствени производствени съоръжения и разполага мащабна индустриална база, в която създава стандарт за качество, който да отговаря на 100% на имиджа на лидер в сферата, разчитащ главно на удовлетворението на потребителя.

Какви са продуктите, които Merinos предлага

Една от най-разпространените категории продукти, които Меринос произвежда, що се отнася до домашен текстил, са плътни и здрави тънки одеяла. Те са подходящи не само за осигуряване на допълнителна топлина през по-студените дни от годината, но и за допълване интериора на стаята чрез внасяне на топъл уют и изчистена естетика.

В тази категория от стоки брандът произвежда както елегантни одеяла, така и класически, луксозни, с 3D дигитални принтове или в изчистен съвременен стил. Компанията произвежда още и бебешки одеяла, а що се отнася до материи от естествените влакна преобладават памук и норка.

Също така Меринос изнасят още и кувертюри и покривала за спални и легла. В стилово отношение тук се набляга на делукс дизайни или изчистена естетика. Брандът също така предлага и комплекти от кувертюри тип одеяло, заедно с калъфки за възглавници с изключителна мекота.

Ако желаете да внесете още уют във вашата всекидневна или спалня или да направите страхотен подарък на близък човек, продуктите на Merinos биха били страхотно решение. Може да разгледате колекцията на PoPijami.bg на бранда и да се уверите в прекрасното им качество и уникални дизайни, способни да допринесат за естетиката на всеки дом и то на съвсем достъпна цена, като се има предвид превъзходните характеристики на продуктите.