Подаръци

Подаръци. Всички ние ги обичаме. Ние не чакаме празниците, за да зарадваме нашите клиенти. Само при нас има подаръци през цялата година. И те са гарантирани. Не, не говорим за безплатната доставка. Тя е едно на ръка. Говорим за подаръци! Получавате ги при всяка покупка на артикули от нашия онлайн магазин.

Как да получите своя подарък?

Разгледайте нашите страхотни и уникално стилни модели пижами, нощници, долни части, спално бельо, домашни халати, хавлиени кърпи, халати за баня. Предлаганите от нас продукти са изработени от висококачествени материали и са предназначени за мъже, жени, деца и бебета. Малко ще се затрудните в избора. Все пак разнообразието е огромно.  

Готово. Избрах си!

След като сте избрали продуктите, които искате да закупите ги добавете в кошницата. В зависимост от общата им стойност автоматично се генерира безплатна доставка и съответния подарък. За да не ви държим в напрежение, ще споменем само малка част от нашите изненади – меки чорапи, меки терлички, ленти за сън и др.

Кога получавам своя подарък?

Подаръка, който сте спечелили ще ви бъде изпратен заедно с продуктите, които сте закупили.

Мога ли да избирам своя подарък?

Разбира се. Може да се свържете с нашия екип и да обсъдите желания от вас подарък. Повечето продукти в нашия онлайн магазин са в комплект с подаръци.

Продуктите от раздел „Разпродажба” с подарък ли са?

Да! Ако сте решили да закупите продукти, които са на разпродажба не се притеснявайте. Те също ще ви дадат възможността да получите своя подарък! Така удоволствието е двойно. Хем спестявате пари, защото продуктът не е на редовна цена, хем получавате подарък. Готино, нали?

Имате въпроси?

Не се притеснявайте. Можете да се свържете с нашия екип директно като се обадите на посочените телефони в сайта или може да ни изпратите мейл. Ние с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси.


* Моля да имате в предвид , че на поръчка и клиент се полага по едни подарък според стойноста на поръчката описани в таблицата.


За покупки над 39,99 лв

Хавлиена кърпа 30/50

За покупки над 189,99 лв

Хавлиена кърпа 50/90  За покупки над 349,99 лв

Хавлиена кърпа 70/140