Подреди по:
Покажи:
150.00 лв.
Луксозна кувертюра от първокласен памучен плат "Prima Casa" от производителя "Prima C..
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Prima Casa е турски бранд, произвеждащ домашен текстил в луксозната категория. Самото наименование на бранда идва от италиански и е израз на първокласното качество и външен дизайн на произвежданите от компанията стоки.

Какво отличава Прима Каса в морето от производители

Prima Casa започва своята дейност в текстилната индустрия още през 1985 г. Опитът, правилният производствен подход и отношение към нуждите на клиента довеждат до момент, в който брандът може да се похвали с производствен капацитет от 5 милиона километра плат и 500 хиляди килограма кърпи годишно.

Безспорно едни от най-отличителните характеристики на бранда са умелата изработка, влагането на качествени материали и постигане на луксозен завършек на всяка произведена стока за дома. Това прави възможно изнасянето на повече от 50% от продукцията на компанията извън границите на Турция, предимно в европейските страни.

Основна движеща сила на компанията е стремежът ѝ да заслужи своето място на пазара с непрекъснато актуализиране спрямо съвременните и най-нови тенденции за дизайн и внедряване на най-иновативните технологии в производството на текстил.

Какви са стоките, които Prima Casa произвежда

Ако търсите луксозен подарък за свой близък човек, то може да намерите идеално решение сред продуктите на марката. Те разполагат с множество изтънчени предложения в категорията спално бельо, които са поднесени в луксозни кутии, перфектни за специалния повод на скъп ваш приятел, когото искате да впечатлите. В тази категория брандът произвежда кувертюри, калъфки за възглавници, чаршафи, пликове, спални комплекти, бебешки комплекти и одеяла.

Прима Каса има и свое производство луксозни хавлиени кърпи и халати. Освен това брандът разполага и с висок клас покривки за маси и протектори за матраци.

Що се отнася до използваните материи, от компанията залагат на най-качествените материали. Техните продукти може да намерите в жакард, сатен, ранфорс, перкал, микрофибър, тенсел, 100 % памук, модал и др.

В стилово отношение широката гама от продукти на бранда разполага както с изчистени симплистични съвременни варианти, така и с по-специфични дизайнерски решения в теми като ориентал, романтика, природа, скандинавски стил и др.

Търсите нов луксозен спален комплект за обновяване на своята спалня и придаване на изтънченост? Или пък искате да изненадате свой приятел или приятелка с уникално качество спално бельо с луксозен завършек? Разгледайте продуктите на марката в PoPijami.bg, защото определено има с какво да ви заинтригуват.