Подреди по:
Покажи:
-23%
Двулицева кувертюра от жакард Алия Двулицева кувертюра от жакард Алия

52.00 лв.

39.90 лв.

Двулицева кувертюра от жакард "Алия" от производителя Rose home ще внесе свежест в интериора ва..
Купи
-23%
Двулицева кувертюра от жакард Бияна Двулицева кувертюра от жакард Бияна

52.00 лв.

39.90 лв.

Двулицева кувертюра от жакард "Бияна" от производителя Rose home ще внесе свежест в интери..
Купи
-23%
Кувертюра двулицева от жакард "Бора" Кувертюра двулицева от жакард "Бора"

52.00 лв.

39.90 лв.

Двулицева кувертюра от жакард "Бора" от производителя Rose home ще внесе свежест в интериора ва..
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Rose home е компания, която насочва основната си дейност в областта на производството на домашен текстил, в частност спално бельо. Роус Хоум започва да функционира на територията на Турция, където е поместена и производствената база, в която се създават стоките с марката. Не отнема много време обаче на бранда да разпростре дейността си и извън страната, най-вече на територията на Европа.

Какви продукти предлага Rose home и с какво се отличават

Сред най-отличителните продукти, които брандът произвежда са техните кувертюри с безкомпромисно качество. Характерно за тях е, че са с две лица и предлагат уникални дизайни. Освен това те могат да послужат за перфектния подарък, тъй като са поднесени в симпатични кутии, придаващи естетичен завършек на опаковката на кувертюрата. В размерно отношение, може да намерите както предложения за приста, така и за традиционна или голяма спалня.

Едно от най-големите предимства на бранда е, че предлага високо качество на изключително разумни цени. Ако сте от хората, които наистина искат да имат най-доброто и да осигурят на себе си и на семейството си удобство и функционалност, но желаят да се погрижат и за семейния бюджет, то спалното бельо на Rose home определено би могло да се впише идеално във вашите изисквания.

Използваните материали за направата на продуктите на турския бранд са едни от най-подходящите влакна за изработката на домашен текстил. Те се характеризират с добри хипоалергични характеристики, приятна мекота и издържат дълго на износване. Освен това, що се отнася до стил, те могат да се впишат страхотно във всяка модерна спалня.

Защо да изберете от ПоПижами

Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти достъп до висококачествени предложения в света на домашния текстил, включващ спално бельо, дамски, мъжки и детски пижами, кърпи и халати. Това, с което се гордеем е, че винаги поставяме справедливи цени на предлаганите от нас артикули, без да правим компромис с качеството на стоките, които поместваме във внимателно подбраните ни селекции от продукти.

Знаем от какво се нуждаят нашите клиенти и им го доставяме при най-добри условия. Ценим вашето мнение и се вслушваме в обратната ви връзка. Наблягаме на удовлетвореността на потребителя и винаги постъпваме коректно спрямо него.

PoPijami.bg – защото добрият сън през нощта е ключов фактор за добрия ден след нея и неминуемо повишава качеството на живот, а ние знаем как да подобрим вашата нощна почивка.