Няма налични продукти.

Selin започва своята дейност в края на 80-те години на ХХ в. в Турция като производител на различни видове платове, който се стреми да стане лидер в текстилната индустрия не само в страната, но и по целия свят. Текстилът изработван от компанията е със сертифицирано качество и отговаря на Oeko-Tex 100 стандарта, а производствената фабрика на бранда е изградена в съвместимост с BSCI Social Compliance Standart.

Какво изстрелва Selin в индустрията с домашен текстил

Основният стремеж на компанията е продиктуван още в самото начало от групата предприемачи стоящи в нейния център – фокус върху нуждите и изискванията на всеки клиент, съблюдаване на международните производствени стандарти и постоянно обновяване на линиите и внедряване на най-съвременните иновации в производството. Мисията си изпълняват чрез създаване на продукти с висока добавена стойност, които са предпочитани в много точки по целия свят.

Освен всичко останало, Selin обръща съществено внимание и на устойчивостта на създаваните продукти, използването на органичен текстил и внедряване на стандарти за рециклиране. С огромния си капацитет на тъкане, равняващ се на приблизително 200 тона текстил на месец, от бранда успяват да доставят качествените си стоки в няколко земни ширини.

Какви са продуктите, които носят марката Селин

Няколко са основните текстилни направления, в които може да намерите продукти на Selin:

Първата характеристика, която няма как да не споменем е превъзходното качество на стоките на Selin. Качеството се измерва в няколко основни аспекта – вложен материал, техника на изработка и естетичен завършек на продукта. Комбинацията от тези три важни стъпки в процеса на получаване на крайния продукт води до създаване на онази вълшебна мекота и пухкавост на кърпите, която всеки би оценил високо, дори и да не е перфектният домакин.

Каталогът с продукти на Selin се отличава със съвременен дизайн, разнообразие от предложения за всеки вкус и всяко изискване, богатство от цветови решения и текстури. Прекрасното качество на кърпите и халатите на бранда ги прави подходящи и за подарък за мъж или жена, а защо да не поглезите и себе си и своето семейство?

Разгледайте нашата колекция с най-добри предложения от Selin и се възползвайте от изгодната им цена в онлайн магазина ни. PoPijami.bg – за хората, които не се притесняват да покажат грижа към себе си и своите близки.