Подреди по:
Покажи:
-8%
Комплект кърпи за баня и лице Cleopatra Комплект кърпи за баня и лице Cleopatra

40.00 лв.

36.90 лв.

Хавлиен комплект кърпи едната за ръце и лице с размер 50/90, а другата за тяло  от 100% ви..
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Şıkel, както наименованието на фирмата подсказва, е турски производител на текстил, започнал да развива своята дейност още през 1985 г. Ако търсите домашен текстил, който е плод на дългогодишен опит в индустрията с изработка на платове, който продължава да се обогатява, то продуктите на Şıkel отговарят идеално на вашето търсене.

Какви са отликите на бранда в производството на домашен текстил

Компанията е създадена с цел да постигне една основна задача – да произвежда стоки с високо качество, които да отговарят на всички изисквания за комфорт, хигиена и запазване на човешкото здраве. Това е изключително важно, особено когато става въпрос за домашен текстил, защото това са материите, до които кожата ни се допира ежедневно и могат да създадат удобство и уют или да се провалят в тази задача.

За компанията работят опитни дизайнери, които внедряват съвременните модни тенденции в дизайна на домашните платове. За създаването на текстилните линии на бранда от собствено производство се използват едни от най-иновативните подходи в изработката на стоките, които отговарят на всички международни стандарти за производството.

Какви продукти може да намерите в колекцията на Şıkel

Това, в което от Şıkel концентрират дейността си, още от деня на тяхното създаване, са кърпите и халатите. Именно благодарение на съсредоточаването на производството в тази специфична и тясна ниша, брандът към днешни дни може да се похвали с лидерско място в бранша. Стремежът е един – превръщане на марката в асоциация на качество.

Основните категории, в които може да намерите продукти на бранда са:

Търсите плътни кърпи с гъсти влакна, които са меки и нежни на допир и имат висока попивателна способност? Този бранд може да ви предложи точно това и то в красив дизайн и изтънчен стил. Предимство на продуктите на Şıkel e, че те спокойно могат да се превърнат в чудесен подарък, тъй като прекрасните им характеристики определено ще напомнят на вашия близък човек, че ви е грижа за него.

Що се отнася до материите, в които творят от бранда, може да избирате основно измежду бамбук, памук, пике и кадифено усещане.

И в края имаме една страхотна новина за вас! В онлайн магазина ни PoPijami.bg може да намерите едни от най-добрите продукти на бранда, които ние предлагаме на неустоими цени, комплимент към техните страхотни характеристики. Търсите качествен сет от кърпи? Разгледайте колекцията ни още сега и намерете продукта, който ви пасва идеално.