“Words” детски халат за баня

Код на продукта: ppjhal17

Наличност: В наличност

4.5 2
37.95 лв.
Възможни варианти

Имате огромно желание да намерите халат за детето ви, но все нещо не ви допада? Искате той да бъде мек, интересен и с добро качество? Важно е да попива отлично и да съхне бързо?

Ние от онлайн магазин PoPijami.bg намерихме решение за вас. Халатчето, което създадохме по ваш вкус със сигурност ще оправдае очакванията ви. То ще бъде любимо и на вашето дете, защото е с модерен принт.

“Words” детски халат за баня-КОГАТО КАЧЕСТВОТО И КРАСОТАТА, ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА

“Words” детски халат за баня е толкова интересен, че ще му се наслаждавате при всяко ползване. Освен интересен дизайн, тази хавлия има и отлични попивни свойства. Материята е издръжлива и няма да загуби първоначалния си вид във времето.

Нека вашето дете потъне в меки памучни прегръдки на детски халат “Words”. Щампите са закачливи и представляват множество думи и възклицания в балончета на светъл зелен фон. Със сигурност вашият мъник ще се влюби в тази хавлия.

Комфорта, който ще ви осигури този халат ще ви изненада. Толкова нежен и приятен на допир със сигурност ще ви стане любим на секундата.

Изработен в България! От външната страна халата е изработен от хавлиен плат с кадифен опип, дигитално напечатан в интересен детски десен, а от вътрешната страна е от 100% памук.

“Words” детски халат за баня се предлага в размери 8-10 и 10-12 години.

Размерите отговарят точно на стандартната височина на децата в тези възрасти.

PoPijami.bg-ВАШИЯТ ПРОИЗВОДТЕЛ НА КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

Стоките, които предлагаме са съобразени с вашите желания и изисквания. Стараем се да оправдаваме очакванията ви, а дори и да ги надминем.

За нас е приоритет Вие да бъдете доволни!

В онлайн магазина ни ви предлагаме широка гама от продукти като спални комплекти, нощници, кърпи и много други.

Ние не правим компромис с качеството, не правете и вие! Изберете PoPijami.bg!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!