Памучен спален комплект „Кварц“

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom17

Наличност: В наличност

5.0 2
38.90 лв.
Възможни варианти

Спалният комплект е изтъкан от 100% памук. Неговите нишки са вплетени в здрава решетка, която гарантира дългия живот на плата и след многократно използване и изпиране. Материята е плътна и прохладна, което прави комплекта идеален за лятото и топлите дни.

Комплектът съдържа плик за завивка, долен чаршаф и калъфка/и за възглавница.

Спален комплект „Кварц“ в 3 предпочитани размера

Разполагаме със спален комплект „Кварц“ за единично легло, комплект за приста и спален комплект за спалня. Ето и какви са размерите на всеки отделен комплект.

Малък комплект (единично легло):

  • Плик за завивка - 150 х 215;
  • Долен чаршаф – 150 х 220;
  • 1 бр калъфка за възглавница – 50 х 70.

Среден комплект (приста):

  • Плик за завивка - 180 х 215;
  • Долен чаршаф – 180 х 220;
  • 2 бр калъфки за възглавница – 50 х 70.

Голям комплект (спалня):

  • Плик за завивка - 200 х 215;
  • Долен чаршаф – 200 х 220;
  • 2 бр калъфка за възглавница – 50 х 70.

Какви са предимствата на памучен спален комплект „Кварц“

Комплектът е произведен от „Кетертекс“.

Спален комплект „Кварц“ е изключително здрав и устойчив, което го прави идеалното дълготрайно решение за всяка спалня. Това прави цената му в PoPijami.bg още по-изгодна и неустоима. На практика за тази ниска цена получавате пълен спален комплект, който със сигурност ще ви спести средства и време от търсене на ново спално бельо, поради изхабяването на старото.

Комплектът носи това наименование, защото може да бъде вашето истинско бижу в спалнята. Несъмнено едно от най-големите му предимства е, че е изработен от 100% памук.

Памукът е универсално решение за всяка спалня, тъй като той притежава естествени хипоалергенни свойства и е нежен към кожата. Освен това е устойчив на пране и има добра здравина.

Комплектът „Кварц“ се отличава и с нежен дизайн в модерни цветове, които са изключително подходящи за спални в сива, бяла, синя, лилава гама.

Препоръчваме при изпиране да не използвате белина, за да не увредите здравината на тъканта. Преди първоначалната употреба на спалния комплект е добре първо да го изплакнете. Да се пере само със сходни цветове. Може да се суши в сушилня.

Защо да изберете ПоПижами

Ние сме български производител и разпространител на спално бельо – българско и чуждестранно. Стремим се да снабдяваме родния пазар с качествени, но въпреки това изгодни домашни текстилни предложения. Когато купувате от нас не само спестявате пари, но и подкрепяте българския бизнес.

Ще се радваме да станете част от нашите доволни клиенти, поръчвайки през PoPijami.bg! Целта ни е да подарим комфорт и качество на всеки потребител, независимо от бюджета, с който разполага.

Соня К. – 2022-08-25
Приятен е комплекта, доволна съм от обслужването!
Нели А. – 2022-07-14
Семпъл дизайн и добро качество
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!