Спален комплект от фин памук „Peonies"

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom16

Наличност: В наличност

4.0 17
38.90 лв.
Възможни варианти

Представяме ви фин спален комплект, вдъхновен от нежността на божурите, който дарява съня с необходимата мекота и удобство.

Спален комплект от фин памук „Peonies“ се състои от 3 части – плик за одеяло или олекотена завивка, долен чаршаф и калъфка (или калъфки) за възглавница.

В какви размери се предлага спален комплект „Peonies“

Предлагаме спалния ни комплект от фин памук в 3 различни размери, подходящи за спалня, за легло тип „персон и половина“ или за единично легло. Конкретните размери са следните:

Голям спален комплект:

  • Долен чаршаф: 200 см Х 220 см;
  • Плик за олекотена завивка или одеяло: 200 см Х 215 см;
  • Калъфки за възглавници (2 бр): 50 см Х 70 см.

Комплект приста:

  • Долен чаршаф: 180 см Х 220 см;
  • Плик за олекотена завивка или одеяло: 180 см Х 215 см;
  • Калъфки за възглавници (2 бр): 50 см Х 70 см.

Единичен комплект:

  • Долен чаршаф: 150 см Х 220 см;
  • Плик за олекотена завивка или одеяло: 150 см Х 215 см;
  • Калъфки за възглавници (1 бр): 50 см Х 70 см.

Това са класическите размери за спално бельо. Съветваме ви преди избора на конкретен комплект да се информирате за конкретните размери на вашето легло, тъй като те може да варират.

С какво се отличава Спален комплект от фин памук „Peonies“

Всяка част от комплекта е с мека и приятна на допир материя, изтъкана от качествен памук. Комплектът е особено устойчив, тъй като памучните влакна са усукани в здрава решетъчна композиция. Това осигурява един по-дълъг период на употреба, както и запазване на първоначалните качества на материята, независимо от многократните изпирания.

Голямо предимство на продукта е, че той не се деформира и свива след пране в пералня машина.

Спален комплект от фин памук „Peonies“ е на действително ниска цена в PoPijami.bg – не се колебайте да направите своята поръчка в нашия онлайн магазин и да си осигурите красиво и издръжливо решение за спалното бельо във вашия дом.

Десенът на комплекта комбинира нежни цветове божур и декоративни елементи, наподобяващи листа във фин дизайн, който би паснал перфектно на всяка винтидж спалня в английски стил.

Доверете се на ПоПижами за изгодно и качествено спално бельо

Ще се радваме да изберете именно нашия онлайн магазин за снабдяване на дома ви с качествен домашен текстил. Ние от PoPijami.bg се стремим да дадем на нашите клиенти точно това, от което имат нужда – истински добро качество на много достъпни цени. Затова сме на 100% коректни към всеки един потребител и се отнасяме с необходимото внимание към всяка направена поръчка.

Йонка Костадинова – 2022-09-13
Много харесвам този комплект имам сходни!
Гинка – 2022-06-09
Комплекта е страхотен! Благодаря ви за милата картичка!
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!