Спален комплект Фенери

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom01

Наличност: В наличност

5 1
38.90 лв.
Възможни варианти

За кого е подходящ Спален комплект Фенери

Спалното бельо „Фенери“ е подходящо за всеки, който иска да снабди дома си с качествен домашен текстил на изгодна цена. Тъй като комплектът се предлага в 3 класически размера, може да изберете по един комплект за всяко спално помещение у дома – за семейната спалня, за тинейджърската стая и за гостната.

Искате да намерите спално бельо, което може да използвате през цялата година, независимо от това кой е настоящият сезон? Памучният Спален комплект Фенери е перфектно решение, тъй като памучната материя предлага необходимата универсалност.

Това е възможно, тъй като памучният плат на комплекта е лек, отвежда ненужната топлина, предотвратявайки запарването, докато запазва температурата на тялото в перфектния оптимум. През по-студените периоди пък, памучната материя спомага за естествения топлообмен на тялото, допринасяйки за запазването на уюта по време на сън.

Спален комплект Фенери е подходящ дори и за хора с чувствителна и лесно дразнима кожа, тъй като естественият памук има добри хипоалергенни свойства, което означава, че е деликатен към дермата и не предизвиква алергии.

Десенът е в стил, който може да пасне успешно както в спални в класически стил, така и в такива с модерен интериор.

Може да се сдобиете с това качествено предложение, грабвайки ниската му цена в PoPijami.bg и поръчвайки директно от нашия онлайн магазин с няколко кликвания от удобството на вашето смарт устройство.

  • Българско производство;
  • Фирма производител: Кетертекс;
  • Състав: 100% памук.

Феерия от цветове и форми с изящни фенери, красиви цветя и симетрични орнаменти в качествен спален комплект от памук, състоящ се от 3 части:
- долен чаршаф;
- плик за завивка;
- калъфки за възглавници.

Конкретни размери на спални комплекти „Фенери“

Голям комплект:
- плик за завивки: Ш; 200, Д: 215;
- чаршаф долен: Ш: 200, Д: 220.

Среден комплект:
- плик за завивки: Ш: 180, Д: 215;
- чаршаф долен: Ш: 180, Д: 220.

Малък комплект:
- плик за завивки: Ш: 150, Д: 215;
- чаршаф долен: Ш: 150, Д: 220.

Изберете ПоПижами и си осигурете качество на изгодна цена

Мисията на екипа на PoPijami.bg е свързана с осигуряването на удобство, комфорт и безкомпромисно качество в „опаковка“ от достъпна цена.

Целта ни е всеки наш клиент да има достъп до заслужаваното качество, независимо от това какъв е неговият бюджет. Затова в нашата селекция от спално бельо ще намерите най-добрите предложения според конкретния ценови клас.

Разполагаме с множество продукти в различни цветове, десени, стил и размери, от които може да изберете цялостно спално оборудване за вашия дом или подаръци за близки роднини и приятели.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!