Спално бельо „Фенери 2“ от памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom10

Наличност: В наличност

5.0 3
38.90 лв.
Възможни варианти

Това са основните характеристики на Спално бельо „Фенери 2“ от памук, което от PoPijami.bg ви предлагаме на невероятно изгодна цена. Поръчайте още сега през нашия онлайн магазин и сами се уверете в превъзходните качества на комплекта.

  • Спален комплект от 3 части;
  • Наличен в 3 стандартни размера;
  • Изработен от 100% памук;
  • Дишаща и мека материя;
  • Качество и здравина;
  • Производител: „Кетертекс“.

Какво съдържа комплектът спално бельо „Фенери 2“

Всеки спален комплект „Фенери 2“ се състои от 3 компонента: плик за завивка, обикновен чаршаф и калъфки за възглавници.

Комплектът е наличен в 3 размера – за легло, за приста и за спалня. Комплектът за единично легло идва с 1 калъфка за възглавница, а комплектите за приста и за спалня – с 2 калъфки.

Малък комплект:
– долен чаршаф 150 х 220;
– плик 150 х 215.

Среден комплект:
– долен чаршаф 180 х 220;
– плик 180 х 215.

Голям комплект:
– долен чаршаф 200 х 220;
– плик 200 х 215.

Калъфките за възглавници във всички комплекти са с размери 50 х 70.

Какви са предимствата на Спално бельо „Фенери 2“

Няма как на първо място да не поставим изцяло памучната изработка на всеки компонент от спалния комплект „Фенери 2“ като едно от топ предимствата на продукта. Ако не за пръв път оборудвате дома си със спални платове, то най-вероятно знаете, че памукът е част от едни от най-качествените материи, подходящи за сън. Защо това е така?

Памукът е дишащ, хипоалергенен, мек, удобен, издръжлив, лесен за поддръжка, естествен материал, поради което е и едно от най-предпочитаните решения на всички потребители по цял свят, що се отнася до спално бельо (и не само).

Перфектната комбинация от естествените свойства на натуралния материал, заедно с качествената изработка на Спално бельо „Фенери 2“ от памук правят комплекта подходящ за цялото семейство, дори и за членовете му с най-придирчиви кожи.

Може да се използва през цялата година, тъй като през зимата запазва оптимална температура, а през лятото помага на тялото да диша.

Инвестирайки в памучно спално бельо, всъщност правите дългосрочна инвестиция, която ще ви осигури дълъг период на комфортен, спокоен и качествен сън.

Материята е лесна за поддържане и може да се пере често в пералня. Това е особено важно за спалното бельо, тъй като по него остават невидими с просто око частици от прах, косми, акари и прочие.

Всички тези предимства получавате на страхотна цена от PoPijami.bg Възползвайте се от нашата оферта и поръчайте директно през онлайн магазина ни. Така гарантирано получавате оригинални продукти, които достигат до вас чрез надеждни доставчици.

Александра П. – 2022-08-05
Качествено ушит и най важното 100% памук. Рядко да попадна на коректен сайт и да получа това което съм поръчала.Страхотен десен.
Жана – 2022-06-11
Разпънат е още по-хибав, жалко, че не мога да кача снимка колко хубаво седи на спалнята ми.
Стиляна В. – 2022-01-08
Впечатли ме доброто обслужване и меката материя
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!