Спален комплект от фин памук Лилия

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom02

Наличност: В наличност

4.2 6
38.90 лв.
Възможни варианти

Какви са предимствата на Спален комплект от фин памук Лилия

Продуктът е част от серията ни класически спални комплекти, изработени от качествен памук. Благодарение на неговия състав и добрата му изработка, комплектът притежава редица преимуществени качества, които го правят подходящо решение за спалните принадлежности през цялата година.

Купувайки Спален комплект от фин памук Лилия всъщност си осигурявате универсално решение за всеки сезон, което ще издържи на многократни изпирания, гладене и дълга употреба. Помислете за това – колко хубаво би било да намерите перфектното спално бельо, осигуряващо търсените мекота, комфорт и красива визия и ще може да му се радвате за дълго време?

Материята на памучното спално бельо предлага удобство, нежен допир, лекота и здравина, които са едни от най-важните качества на добрия спален комплект. Към тях се прибавят и естествената хипоалергенност на памука и страхотната му способност да контролира топлинния обмен за постигане на уютен комфорт през зимата и прохладна свежест през лятото.

Памукът осигурява нежен допир и пази кожата от алергични реакции. Освен това е лесен за поддържане, почистване и изпиране. Платовете в спален комплект „Лилия“ са плътни и с добра здравина, което ги прави устойчиви на времето и експлоатацията.

Ако всичко това ви звучи като перфектното комбо за качествен сън, от PoPijami.bg го допълваме с много изгодна цена – комплимент към всички останали негови предимства.

  • 100% съдържание на памук;
  • Произведено в България;
  • Бранд: Кетертекс;

Комплект „Лилия“ съдържа:
- памучен плик/калъф за завивка;
- памучен долен чаршаф;
- памучни калъфки за възглавници.

Спален комплект от фин памук Лилия в 3 класически размера

Комплектът произвеждаме в 3 стандартни предложения – за единично легло, за приста и за спалня, съответно малък комплект, среден и голям. Последните два комплекта включват 2 броя калъфки за възглавници, а единичният комплект идва с 1 брой калъфка за възглавница.

Размери за малкия комплект Лилия:
- плик за завивки: Д: 215, Ш: 150;
- чаршаф долен: Д: 220, Ш: 150.

Размери за средния комплект Лилия:
- плик за завивки: Д: 215, Ш: 180;
- чаршаф долен: Д: 220, Ш: 180.

Размери за големия комплект Лилия:
- плик за завивки: Д: 215, Ш: 200;
- чаршаф долен: Д: 220, Ш: 200.

Калъфките за възглавници са в размер 50/70.

Добрият сън е пряко свързан с качественото спално бельо

Ние от PoPijami.bg сме тук, за да създадем възможност всеки български дом да бъде снабден със спално бельо с достатъчно добро качество, защото вярваме, че то има значение за истински добрия сън.

Затова се стараем да селектираме достъпни продукти с необходимите качества и да ги събираме в нашия асортимент. За да предоставим достатъчно разнообразие в онлайн магазина ни поместваме и предложения от по-луксозни класове.

Гери – 2022-06-08
Много сладурски розов комплект, на живо е много хубав. Купих го за леглото на дъщеря ми, много и хареса!
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!