Спално бельо Thunder от памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom07

Наличност: В наличност

5.0 2
38.90 лв.
Възможни варианти

Комплектът се състои от 3 части – плик за завивки, обикновен чаршаф и калъфки за възглавници.

  • Произведен от „Кетертекс“;
  • 100% съдържание на памук;
  • Здраво спално бельо;
  • Приятно на допир;
  • Наличен в 3 различни размера.

Малкият комплект идва с една калъфка за възглавница, а в средния и големия са включени 2 броя калъфки.

Защо да изберете Спално бельо Thunder от памук

Комплектът от Спално бельо Thunder от памук е универсално решение за всеки сезон от годината. Тъй като е изцяло изработен от памук, може да разчитате на неговите естествени хипоалергенни характеристики и качества като мекота, деликатност, проветривост, здравина и лекота на поддръжка.

Смелият му дизайн е страхотно допълнение на спални помещения с характер. Краските по десена наподобяват лятно бурно небе, а могат да бъдат оприличени и на мраморен ефект.

Лилавият цвят е символ на мъдрост, дързост и чувственост. От гледна точка на визуалното възприятие на цвета от човека, лилавото действа успокояващо, насърчава въображението и креативността и ангажира позитивна емоционална нагласа.

Спално бельо Thunder от памук съчетава практичност и визия, а от PoPijami.bg добавяме и неустоимо ниска цена. Като се има предвид здравината на плата и неговата дълготрайност и устойчивост, цената на спалния комплект се превръща в още по-изгодно решение.

Това спално бельо е подходящо както за спалнята на възрастните, така и за тийнейджърска, юношеска, младежка или студентска стая.

В какви размери се предлага Спално бельо Thunder от памук

Размери на малкия комплект:
- плик 150 / 215;
- чаршаф 150 / 220.

Размери на средния комплект:
- плик 180 / 215;
- чаршаф 200 / 220.

Размери на големия комплект:
- плик 200 / 215;
- чаршаф 200 / 220.

Калъфките за възглавници са с размери 50 / 70.

Защо памукът е в топ класациите за спално бельо

„100% памук“ се превърна в еталон за качество на спалното бельо и има много причини за това. Ние отлично знаем това, защото като производител и разпространител на спално бельо ни се налага ежедневно да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, които търсят безкомпромисно качество и цена в тяхното перфектно съотношение.

Достъпността на естествения материал обаче е само един от многото фактори, които направиха изцяло памучното спално бельо едно от най-търсените решения за оптимален сън. Памукът има свойството да пропуска прекомерно натрупаната топлина, запазвайки оптималната температура по време на сън.

Освен това е нежен на допир и не дразни кожата, благодарение на неговата хипоалергенност. В допълнение към всичко това е лесен за почистване, тъй като материята е устойчива.

PoPijami.bg – за качествения сън, който винаги сте желали.

Аделина А. – 2023-01-11
Много ми допадна, че е памук, а персоналът е невероятен!
Нина С. – 2022-06-29
Ползвам го непрекъснато и не е мръднал
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!